Uskokaa tai älkää nämä kaikki olivat herkullisia. Kannattaa ajaa reilut tuhat kilometriä että pääsee herkuttelemaan. Vain yhtenä päivänä viikon mittaan piti käristää savustettua siansivua vaihteluksi. Eikä niihin hevin kyllästy, tuoreisiin vuonokaloihin. Se vähän jäi kaivelemaan kun ei Ruijanpallasta saatu.
perjantai 27. helmikuuta 2015
Saaliskaloja Lyngen vuonolta
Uskokaa tai älkää nämä kaikki olivat herkullisia. Kannattaa ajaa reilut tuhat kilometriä että pääsee herkuttelemaan. Vain yhtenä päivänä viikon mittaan piti käristää savustettua siansivua vaihteluksi. Eikä niihin hevin kyllästy, tuoreisiin vuonokaloihin. Se vähän jäi kaivelemaan kun ei Ruijanpallasta saatu.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista, siis jos se oli positiivinen tai edes rakentava