Niin se on, aika kaivella grillit esiin talvivarastoista, ostaa hiilipusseja ja täyttää kaasupullot. Tässä jokunen vinkki omatoimisille grillaajille.
Kun on enemmän vieraita tulossa pitää lihoja varata runsaasti ja erilaisia, kylkeä, sikaa ja nautaa.
Silmälle iloksi ja veikeäksi vaihteluksi voi lenkkimakkaran kääräistä sieväksi kiekuraksi paistumaan.
Ja sehän tiedetään että parasta on liha liki luuta.
Juomien suhteen kannattaa olla vapaamielinen, niin maito, kokkelipiimä, hanavesi, oluset, kuivan kälpäkkä punaviini, Lammin sahti ja karpalomehu sopivat palanpainikkeiksi. Jos lapset on opetettu niin krantuiksi että mikään edellämainituista ei heille kelpaa niin sitten on vain ostettava epäterveellistä limonaadia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista, siis jos se oli positiivinen tai edes rakentava