tiistai 25. elokuuta 2015

Laiskan kuvaajan kuvat


Hellepäivä





Oli hellepäivä mökillä. Tuskin korviaan jaksoin kannatella. Istuin korituolissa, varjossa mökin päädyssä. Laiskasti lueskelin Anne Kytömäen Kultarinta kirjaa, vähän erikoinen on, mielenkiintoinen, erikoisia ihmisiä ja luonto siinä on vahvasti läsnä.

Edessäni kaiteella minulla oli punaviinilasi, pikari on eurolla kirpputorilta ostettu, vääräoppinen se on mutta tykkään kun on niin pitkä jalka, saa hyvin kopakourakin otteen. Parin lasin verran jäänyt laatikkoon Virosta halvalla hankittua punaviiniä vieraiden jäljiltä, rypäle siinä Syrah, mielirypäleeni. Ihan hyvää se oli, pieni naukkaus silloin tällöin lueskellessa ja välillä merta katsellessa. Toi sisältöä, aistivirikettä  laiskana olemiseen.

Linnutkin lähteneet, mihin lie, eihän ne vielä muuttamassa ole. No käpytikka pari päivä päästänyt ääniään ja koputellut linnunpönttöjen lentoaukkoja avarammiksi.

Senverran nostin persustani että otin kuvan mökin nurkkalautaan lehahtaneesta perhosesta, kun sattui kamera olemaan siinä lähellä. Nyt vasta huomasin että on kuvaan ängennyt myös joku pienempi siivekäs, mikä lie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, siis jos se oli positiivinen tai edes rakentava